Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Rundvisning & Røverhistorier

I Sommersæsonen fra uge 27 til og med uge 32 afholdes rundvisninger med smagsprøver hver tirsdag og torsdag fra 16.30 til 18.00.

Du får en spændende rundvisning i produktionen og fadlagret med tilhørende historie-fortælling. Ole fortæller om bryggeriets historie og de mange spændende facetter ved destillering.

Hvad er inkluderet?

Rundvisning

Smagsprøver

Cover image
Om Brænderiet Limfjorden

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

Passionen for at destillere startede for mange år siden, da Ole læste til arkitekt i Århus og drømmen blev opfyldt da ægteparret Ole og Silvia startede deres første destilleri tilbage i 2013 på Mors. Vi flyttede til Sundsøre i Østsalling i den gamle færgekro og efter at have renoveret og bygget bryggeri til åbnede Brænderiet Limfjorden igen i maj 2018 på vores nye beliggenhed direkte ned til Limfjordens vande.

Brænderiet Limfjorden er beliggende i det skønne Salling. Nærmere bestemt ved Sundsøre havn med en skøn udsigt over Limfjorden.

Ifølge et gammelt sagn er brænderiet bygget ovenpå en sovende drage. Brænderiets nabo er den hyggelige Sundsøre havn, der ligesom brænderiet har udsigt til Hvalpsund og ”dragens” hale. Brænderiet vil med nænsom hånd varetage det særlige håndværk at destillere, behandle og lagre det der skal blive en vifte af spændende produkter med lokal islæt.

Brænderiet Limfjorden er belligende i det skønne Salling. Nærmere bestemt ved Sundsøre havn med en skøn udsigt over Limfjorden. Kommer man fra Himmerland/Hvalpsund, er det muligt at stille bilen og tage færgen Mary over da Brænderiet Limfjorden kun ligger få meter fra færgelejet.

Brænderiet Limfjordensundsørevej 4,7870 Roslev
braenderiet@mail.dk40940000
© 2024 Brænderiet Limfjorden
Fra 150 kr./person
Company logo
Fra 150 kr./person