Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Spisning

Brænderiets Platte

Brænderiet Limfjorden er ikke en traditionel kro, hvilket vil sige, at du som gæst ikke oplever at kunne se et menukort men derimod vil lade dig overraske af forskellige smagsoplevelser, som vi vælger for dig. Platten består af forskellige smagsoplevelser med nybagt brød og hjemmelavet ginsmør.

Alle produkter er hjemmelavede på gode råvarer, da vi samarbejder med en lang række lokale producenter –  selvfølgelig altid vores gode nabo i Thise Mejeri med deres gode kvalitetsprodukter.

Brænderiet Limfjorden holder åbent hver dag i sommersæsonen fra uge 27 til og med uge 32 fra kl. 10.00 – 20.00 ( køkkenet lukker kl. 19.30)

Brænderiet Limfjorden har restaurant med inde- og udeservering..

Hvad er inkluderet?

.

Cover image
Om Brænderiet Limfjorden

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

Passionen for at destillere startede for mange år siden, da Ole læste til arkitekt i Århus og drømmen blev opfyldt da ægteparret Ole og Silvia startede deres første destilleri tilbage i 2013 på Mors. Vi flyttede til Sundsøre i Østsalling i den gamle færgekro og efter at have renoveret og bygget bryggeri til åbnede Brænderiet Limfjorden igen i maj 2018 på vores nye beliggenhed direkte ned til Limfjordens vande.

Brænderiet Limfjorden er beliggende i det skønne Salling. Nærmere bestemt ved Sundsøre havn med en skøn udsigt over Limfjorden.

Ifølge et gammelt sagn er brænderiet bygget ovenpå en sovende drage. Brænderiets nabo er den hyggelige Sundsøre havn, der ligesom brænderiet har udsigt til Hvalpsund og ”dragens” hale. Brænderiet vil med nænsom hånd varetage det særlige håndværk at destillere, behandle og lagre det der skal blive en vifte af spændende produkter med lokal islæt.

Brænderiet Limfjorden er belligende i det skønne Salling. Nærmere bestemt ved Sundsøre havn med en skøn udsigt over Limfjorden. Kommer man fra Himmerland/Hvalpsund, er det muligt at stille bilen og tage færgen Mary over da Brænderiet Limfjorden kun ligger få meter fra færgelejet.

Brænderiet Limfjordensundsørevej 4,7870 Roslev
braenderiet@mail.dk40940000
© 2024 Brænderiet Limfjorden
Fra 245 kr./person
Company logo
Fra 245 kr./person