Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Overnatning i hytter (én overnatning)

Der er mulighed for overnatning i nyrenoverede træhytter i Brænderiet Limfjordens have med gode senge, køleskab, el varme, elkedel. I hytten er der plads til to personer. Bad- og toiletfaciliteter findes ved siden af hytten. Nybygget orangeri med tilhørende køkkenfaciliteter kan benyttes og mulighed for at tilberede sin morgenmad.

Ankomst tidligst kl. 15.00 – afrejse senest kl. 11.00.

Hvad er inkluderet?
  • Én overnatning i en hytte

  • Sengelinned og håndklæder inkluderet

  • Rengøring inkluderet

  • Bad- og toiletfaciliteter findes ved siden af hytten

  • Fri adgang til nybygget orangeri med tillhørende køkkenfaciliteter

Cover image
Om Brænderiet Limfjorden

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

Passionen for at destillere startede for mange år siden, da Ole læste til arkitekt i Århus og drømmen blev opfyldt da ægteparret Ole og Silvia startede deres første destilleri tilbage i 2013 på Mors. Vi flyttede til Sundsøre i Østsalling i den gamle færgekro og efter at have renoveret og bygget bryggeri til åbnede Brænderiet Limfjorden igen i maj 2018 på vores nye beliggenhed direkte ned til Limfjordens vande.

Brænderiet Limfjorden er beliggende i det skønne Salling. Nærmere bestemt ved Sundsøre havn med en skøn udsigt over Limfjorden.

Ifølge et gammelt sagn er brænderiet bygget ovenpå en sovende drage. Brænderiets nabo er den hyggelige Sundsøre havn, der ligesom brænderiet har udsigt til Hvalpsund og ”dragens” hale. Brænderiet vil med nænsom hånd varetage det særlige håndværk at destillere, behandle og lagre det der skal blive en vifte af spændende produkter med lokal islæt.

Brænderiet Limfjorden er belligende i det skønne Salling. Nærmere bestemt ved Sundsøre havn med en skøn udsigt over Limfjorden. Kommer man fra Himmerland/Hvalpsund, er det muligt at stille bilen og tage færgen Mary over da Brænderiet Limfjorden kun ligger få meter fra færgelejet.

Brænderiet Limfjordensundsørevej 4,7870 Roslev
braenderiet@mail.dk40940000
© 2024 Brænderiet Limfjorden
Fra 375 kr./person
Company logo
Fra 375 kr./person